Dnes je sobota 25. listopad 2017, svátek má Kateřina

Nabídka kurzů / PRAHA / Obce, města, magistráty, kraje

Ochrana osobních údajů versus informační povinnost správních orgánů - včetně změn dle GDPR

Termín:
středa 29. listopad 2017 - zahájení v 9:30 hodin (9:30 - 14:00 h)
Místo:
PRAHA 1, učebna firmy TSM, Opletalova 1417/25 (vchod dvorním traktem, zadní budova, recepce č. 2)
informace o místě / zobrazit na mapě
Učebny se nachází ve středu Prahy, naproti Hlavního nádraží, 200 m od Václavského náměstí. Ve vzdálenosti několika desítek metrů je stanice metra linky C - Hlavní nádraží a zároveň jedno z pražských železničních nádraží. Do 2 minut chůze jsou dostupné i tramvajové linky. Z Florence metro C (směr Háje), výstup Hlavní nádraží. Z Hlavního nádraží 5 minut chůze.
PRAHA 1, učebna firmy TSM, Opletalova 1417/25 (vchod dvorním traktem, zadní budova, recepce č. 2)
Cena:
1.700,- Kč ( v ceně je zahrnuta coffee break, písemný materiál )
Přednáší:
doc. JUDr. Soňa SKULOVÁ, Ph.D.
vysokoškolský učitel, autor učebnic a publikací z oblasti správního práva a veřejné správy, dlouholetý lektor akreditovaného vzdělávání úředníků

Další semináře s tímto lektorem
Akreditace:
Seminář je akreditován MV ČR, číslo akreditace: AK/PV-581/2012.

Program

Cílem semináře je poskytnout cílové skupině dostatečné znalosti o úpravě ochrany osobních údajů v podmínkách veřejné správy, zejména dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, ovšem s přihlédnutím ke specifické situaci správních orgánů, které mají na druhé straně založenu informační povinnost, zejména na základě z. č. 106/1999 Sb., v platném znění.
Pojednán je vztah k občanskému zákoníku, využita aktuální judikatura a metodika Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Obsah semináře: Ústavní a evropský základ ochrany soukromí
, včetně osobních údajů, a také práva na informace ve veřejné správě. Soukromoprávní a veřejnoprávní režim ochrany osobních údajů. Principy zákona o ochraně osobních údajů. Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů a jeho úkoly. Kontrolní a sankční pravomoc Úřadu. Principy zákona o svobodném přístupu k informacím. Specifika poskytování údajů o fyzických osobách. Poskytování osobních údajů  podle dalších zákonných úprav (správní řád, zákon o střetu zájmů). Aktuální judikatura. Diskuse, dotazy.

Změna termínu konání semináře z 10. 11. na 29. 11. 2017.

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.
**Jste-li úředník a dle zákona č. 312/2002 Sb. o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, potřebujete osvědčení akreditované MVČR, v přihlášce zaškrtněte ikonu označenou ** a vyplňtě i datum a místo narození.
Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Datum nar.:
Místo nar.:
**
Další účastník:
Kontaktní / fakturační údaje:
Máte-li IČ, vyplňte následující řádek a stiskněte tlačítko, z databáze ARES bude načteno DIČ, název společnosti a adresa. V případě změny je možné vyplněné údaje upravit.
V případě, že jste fyzická osoba a nemáte IČ, vyplňte do políčka IČ číslo 0.
IČ pro ARES:
Obchodní jméno:
*Ulice:
*Město / *PSČ:
/
*IČ / DIČ:
/
*Telefon:
E-mail:
(k zaslání potvrzení přihlášky s údaji k platbě)
Způsob úhrady:
Dodací adresa pro korespondenci:
  Dodací adresa je stejná jako fakturační
Obchodní jméno:
Ulice:
Město / PSČ:
/
Poznámka:
Číslo objednávky:
(bude uvedeno na faktuře)

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Variabilní symbol a podklady k platbě budou zobrazeny až po úspěšném odeslání objednávky.

Upozornění: Objednávka se skládá ze 2 kroků, platnou objednávku odešlete až z Nákupního košíku v dalším kroku!

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Facebook

Kontakty

TSM, spol. s r. o.
Dukelská 117/12
682 01 Vyškov

Telefon: 517 333 699
GSM: 736 216 375
info@tsmvyskov.cz
My status  tsm.prihlasky
My status  Napište nám

KATALOGY ODBORNÝCH SEMINÁŘŮ

září - říjen 2017
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  
listopad - prosinec 2017
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  

KATALOG LEKTORŮ

PDF  

E-mailový zpravodaj

KURZ Ochrana osobních údajů versus informační povinnost správních orgánů - včetně změn dle GDPR 29.11.2017