Dnes je pondělí 22. leden 2018, svátek má Slavomír

Nabídka kurzů / BRNO / Personální oblast

Ochrana osobních údajů ve veřejné správě, dle platné právní úpravy, včetně Obecného nařízení o ochraně osobních údajů EU (GDPR)

Termín:
čtvrtek 1. únor 2018 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 13:30 h)
Místo:
BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí)
informace o místě / zobrazit na mapě

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD
v Brně. Lze použít tramvaje:

  • č. 2 směr Stará Osada
  • č. 4 směr Obřany
  • Vystoupíte na zastávce Tkalcovská (třetí zastávka od Hlavního nádraží ČD). Po vystoupení půjdete cca 50 m směrem zpět. Po levé straně ulice Cejl je nově zrekonstruovaný dům č. 62 (zelené barvy). Projdete průjezdem do dvorního traktu, zde vchodem vpravo do budovy. Ve druhém poschodí vlevo se nachází učebny vzdělávací agentury. Do učeben je bezbariérový přístup.
    Při použití automobilu lze parkovat u obchodního domu ALBERT, který se nachází k blízkosti objektu, u světelné křižovatky ulic Cejl a Tkalcovská (parkoviště zpoplatněno).


    BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí)
Cena:
1.850,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, coffee break, písemný materiál )
Přednáší:
doc. JUDr. Soňa SKULOVÁ, Ph.D.
vysokoškolský učitel, autor učebnic a publikací z oblasti správního práva a veřejné správy, dlouholetý lektor akreditovaného vzdělávání úředníků

Další semináře s tímto lektorem

Program

Obsah semináře:
  • základy ochrany soukromí a ochrany osobních údajů
  • vztah principu transparentnosti a informační povinnosti dle z.č.106/1999 Sb., v platném znění  vs. ochrany soukromí
  • soukromoprávní a veřejnoprávní režimy ochrany osobních údajů
  • právní úprava  oblasti ochrany osobních údajů a zpracování osobních údajů v podmínkách ČR
  • úloha, principy, rozsah a podmínky zpracování osobních údajů dle  Obecného nařízení o ochraně osobních údajů („GDPR“)
  • specifika působení GDPR ve veřejné správě
  • návaznost aktuální úpravy na zákon č. 101/2000 Sb., o ohraně osobních údajů
  • základní pojmy úpravy: „osobní údaj“, „citlivý údaj“, „subjekt údajů“,…
  • znaky a podmínky „zpracování osobních údajů“
  • úloha a vztah „správce“ a „zpracovatele“ osobních údajů
  • povinnosti a odpovědnost správce a zpracovatele při zpracování osobních údajů
  • práva subjektů údajů
  • Nové pojmy a povinnosti při zpracování osobních údajů, a na koho se vztahují:
-     vedení záznamů o činnostech při zpracování
-      posuzování vlivu na ochranu osobních údajů
-      ohlašování případů porušení zabezpečení osobních údajů Úřadu a subjektu údajů
-      ustanovení pověřence pro ochranu osobních údajů a jeho postavení a úkoly
  • kontrolní a sankční pravomoc dozorového orgánu, uplatňování odpovědnosti
  • ochrana osobních údajů v činnosti obcí a krajů, vnitřní režim ochrany osobních údajů
  • metodika, judikatura, aktuální problémy (např. platy a odměny, sledování zaměstnanců, zpravodaje, údaje z jednání zastupitelstva a rady, a další).
  • diskuze

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.
Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Další účastník:
Kontaktní / fakturační údaje:
Máte-li IČ, vyplňte následující řádek a stiskněte tlačítko, z databáze ARES bude načteno DIČ, název společnosti a adresa. V případě změny je možné vyplněné údaje upravit.
V případě, že jste fyzická osoba a nemáte IČ, vyplňte do políčka IČ číslo 0.
IČ pro ARES:
Obchodní jméno:
*Ulice:
*Město / *PSČ:
/
*IČ / DIČ:
/
*Telefon:
E-mail:
(k zaslání potvrzení přihlášky s údaji k platbě)
Způsob úhrady:
Dodací adresa pro korespondenci:
  Dodací adresa je stejná jako fakturační
Obchodní jméno:
Ulice:
Město / PSČ:
/
Poznámka:
Číslo objednávky:
(bude uvedeno na faktuře)

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Variabilní symbol a podklady k platbě budou zobrazeny až po úspěšném odeslání objednávky.

Upozornění: Objednávka se skládá ze 2 kroků, platnou objednávku odešlete až z Nákupního košíku v dalším kroku!

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Facebook

Kontakty

TSM, spol. s r. o.
Dukelská 117/12
682 01 Vyškov

Telefon: 517 333 699
GSM: 736 216 375
info@tsmvyskov.cz
My status  tsm.prihlasky
My status  Napište nám

KATALOGY ODBORNÝCH SEMINÁŘŮ

leden - únor 2018
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  

KATALOG LEKTORŮ

PDF  

E-mailový zpravodaj

KURZ Ochrana osobních údajů ve veřejné správě, dle platné právní úpravy, včetně Obecného nařízení o ochraně osobních údajů EU (GDPR) 01.02.2018